Sjaak Swart: ‘Ajax mist Perez’

Dat voetbal zonder bal erg saai is om naar te kijken, bewees gisteren Studio Voetbal nog maar eens. Zelfs de gast van de avond, de gevatte Mister Ajax Sjaak Swart, kan daar weinig aan veranderen. Meer dan een half uur lang werd er gepraat over de misère bij de Amsterdammers en vervolgens werd ook nog eens de slappe vertoning van Oranje tegen Roemenië en Slovenië besproken.

Wat dat betreft had Sjaak Swart wel gelijk toen hij zei dat er in de Nederlandse media over het algemeen negatief wordt gepraat over voetbal. Hij vergeleek de pers hier met die in Engeland, daar zou men véél optimistischer zijn. Dat is over het algemeen ook zo, maar als het goed fout gaat zoals afgelopen week in de interland Rusland – Engeland is het hek in de Engelse pers ook van de dam.

In de 5 minuten die nog over bleven in Studio Voetbal kwamen de prestaties van de andere clubs nog even ter tafel. Volgens Sjaak Swart had Ajax Kenneth Perez nooit naar PSV mogen laten vertrekken, 'iedereen bij Ajax heeft daar spijt van'. Ook de misère bij AZ was volgens hem te wijten aan het vertrek van Danny Koevermans.

Laten die twee nou toevallig allebei bij PSV onder contract staan, sterker nog, ze zijn clubtopscorer nummer één en twee in Eindhoven, dus … Van Geel en Van Gaal … nog bedankt!

zie ook:
Hugo Borst: 'PSV titelkandidaat nummer 1' 
Voetbal saai? Check-out deze presentatrice !


HOT oktober 2007
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate
Hiddink: 'Wij schakelen Engelsen uit'

Hugo Borst: 'Alleen PSV heeft Champions League klasse'

Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sjaak Swart: ‘Ajax mist Perez’

 1. Rob Roy

  Wanneer houdt dat geneuzel over Ajax nu eens een keer op of is Studio Voetbal alleen maar voor deze kutclub bedoeld? Er zijn toch ook nog andere clubs waar veel positiever over gepraat kan worden. van Gelder,wakker worden a.u.b, je wedt op het verkeerde paard,joh.
  Of wordt je dit programma ingefluisterd door dat andere ouwe wijf, Johan C.
  Kappen dus en over een andere boeg gooien dit programma.

    /   Reply  / 
 2. ANNELIES TAMES

  KENNETH PEREZ ZIT BIJ JONG AJAX DUS HIJ MOET BLIJ ZIJN DAT HIJ BIJ AJAX BLIJFT EEN ECHTE AJACIED BLIJFT EEN AJACIED

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>