Hugo Borst: ‘PSV titelkandidaat nummer 1′

Elk jaar aan het begin van het voetbalseizoen vraagt presentator Jack van Gelder in Studio Voetbal aan zijn vaste 'gasten' Hugo Borst en Youri Mulder wie de kampioensschaal aan het einde van het seizoen vast mag houden. Elk jaar opnieuw is men het erover eens dat het in ieder geval geen PSV wordt maar AZ, Ajax of misschien zelfs Feyenoord … tot dat we weer een wedstrijd of 5 hebben gespeeld … dan beginnen de 'kenners' weer te draaien. Gisteren na de voetballes van PSV aan Feyenoord moest Hugo Borst in Studio Voetbal erkennen dat de schaal waarschijnlijk tóch weer op het Stadhuisplein zou worden getoond. 

Als ze nou af en toe eens zouden luisteren naar échte kenners, bijvoorbeeld de PSV-supporters … Het Stratumseind, het Stadhuisplein …het kampioenschap zal weer in het Zuiden zijn …

Dit bericht staat in de top 10 van best bekeken berichten 2007

zie ook:
Feyenoord: meer woorden dan daden
Theo Lucius is de weg kwijt in Rotterdam
FILMPJE: PSV Oost viert 4-0 op Feyenoord

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Hugo Borst: ‘PSV titelkandidaat nummer 1′

 1. Rob Roy

  Tuurlijk wordt PSV dit seizoen landskampioen.
  Daar is geen twijfel over mogelijk.
  Wie anders zou het moeten worden, toch niet die kakclub uit Mokum of anders een AZ met dat schreeuwertje van van Gaal. Voor Fijenoord komt het nog iets te vroeg, aan die club moet nog veel geschaafd worden maar heeft wel potentie om weer een topclub te worden, maar kampioen, nee dat geloof ik niet.
  Jammer voor platneus van Gaal,dit jaar wordt het weer niets.

    /   Reply  / 
 2. Realist

  Waarom zouden we niet mogen vergeten wie er bij Feyenoord ontbrak? Het verschil tussen PSV en Feyenoord is juist de kracht van de bank. PSV start zonder Koevermans, Afellay wordt niet eens gemist en over twee maanden staan Da Costa , Rakjovic en Marcellis op de plaats van Addo/Zonneveld.

    /   Reply  / 
 3. Jantjebeton

  Ik denk dat het net zo’n spannend seizoen word als vorig jaar. Ik denk niet dat PSV dit jaar kampioen wordt, daarvoor zullen ze Cocu teveel gaan missen als belangrijke factor. Ik denk dat Ajax het dit jaar word (nipt, op de laatste speeldag)

    /   Reply  / 
 4. psv for life

  haha ajax zeker.. als jullie perez gehouden hadden.. dan heeeeeeel misschien.. maarja die staat nu bij ons te schitteren..!!

    /   Reply  / 
 5. ........

  het WORDEN psv of ajax of az niet het gaat iemand anders worden.. zeg niet wie maar het wordt niet 1 van die driee…

    /   Reply  / 
 6. Jeroen

  PSV heeft tegen Feyenoord laten zien dat de Rotterdammers geen schijn van kans maken dit jaar. AZ presteert ook duidelijk minder (van Cambuur verloren in de beker!). Ajax zou een geduchte concurrent kunnen zijn, maar ondanks de vele doelpunten is die club nog veel te wisselvallig. Kortom: zoals het er nu voor staat, wordt PSV makkelijk kampioen. Maar we weten hoe ze het vorig jaar bijna versteeld hebben…

    /   Reply  / 
 7. Mario1

  Het zijn ook de twee meest miserabele figuren op TV hebben zelf nooit iets gemaakt met voetballen, maar geven wel achterlijk commentaar als ( Deskundige ?????????????waar van )
  Daar zit Nederland vol van.
  dit zijn alvast twee die moeten verdwijnen,en ze mogen Hans Kraay jr.
  ook meenemen.
  walgelijke figuren.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>