Archief: februari 2007

PSV, Ajax, AZ en FC Twente betreden eindfase; wie wordt landskampioen?

 ALMELO – Met nog 9 duels voor de boeg, gaat de titelstrijd haar laatste weken in. Ondanks de tegenvallende prestaties van de achterliggende maand, heeft PSV – met 5 punten voorsprong op Ajax (en 6 op AZ, red.) de beste papieren om de zilveren kampioensschaal in de wacht te slepen. Komend weekend kunnen de Eindhovenaren opnieuw een tik uitdelen als het weet te winnen van het FC Groningen van Ron Jans. Daarna kunnen Koeman en de zijnen rustig kijken naar de topper tussen Ajax en AZ. Het kunnen inderdaad mooie weken worden voor de roodwitten maar hoe ziet het programma voor de top 4 er uit…?

De Stand
1. PSV 25 19 3 3 60 61-15
2. Ajax 25 17 4 4 55 60-27
3. AZ 25 16 6 3 54 66-25
4. FC Twente 25 16 5 4 53 55-27

Lees verder

Weigert PSV landskampioen te worden? Ajax en AZ naderen met rasse schreden

 ROTTERDAM – Het lijkt er zowaar op dat de kampioensshirtjes binnen enkele weken gebombardeerd kunnen worden tot ware collectors items. Of kan PSV het negatieve tij nog keren? Vanmiddag wisten de Eindhovenaren slechts 1 schamel wedstrijdpunt te ontfutselen op 'Het Kasteel'. Tegen Sparta kwamen de Brabanders niet verder dan 1-1.

Lees verder

BESTEL SNEL EEN VAN DE LAATSTE 50 PSV-OUTFITS VOOR CARNAVAL!!!

 NUENEN C.A. – Ondanks het verlies tegen Roda JC – en het duel tegen AZ in het verschiet - durft PSV.Blog het toch aan: wij lanceren als eerste een kampioensshirt! Voor Eur 12,95 (inclusief verzendkosten, red.) loop jij al voor Carnaval rond in dit uitdagende t-shirt. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

NOG SLECHTS 50 STUKS VOORRADIG!

Klik HIER en plaats jouw bestelling!

HET BETREFT EEN ONOFFICIEEL SHIRT!!!

HELP MEE OM DE ACTIE TOT EEN SUCCES TE MAKEN!!!
Knip en plak dit bericht in een e-mailbericht en stuur het naar al je vrienden, familie, collega's, klasgenoten en kennissen… Stuur je een kopietje van je bericht naar ons ([email protected]), dan maak je ook nog eens kans op 1 van de 10 gratis kampioensshirts!

Lees verder

Voorzitter Newcastle United pijningt PSV; preses dwarsboomt overgang Albert Luque op allerlaatste moment

 Nog slechts 50 kampioensshirts voorradig! Bestel snel en klik op HOME

 EINDHOVEN – Hoe zuur kan zuur zijn? Nou… heel zuur dus! Frans van den Nieuwenhof – PSV-kenner pur sang namens het Eindhovens Dagblad – maakt morgenochtend wereldkundig dat PSV zich op het allerlaatste moment (00.00 uur sluitingstijd transferperiode, red.) Albert Luque door het spreekwoordelijke reukorgaan geboord zag worden. De verantwoordelijke? De preses van het Britse Newcastle United.

Lees verder