Archief: augustus 2006

PSV maakt einde aan martelgang Lindsay Wilson

AMSTERDAM – De Telegraaf meldt dat PSV het contract van Lindsay Wilson per direct ontbonden heeft. De Australiër meldde zich vier jaar geleden in Eindhoven; echter zonder succes. Wilson speelde geen enkel duel in de hoofdmacht van de regerend landskampioen maar werd wel drie maal verhuurd. Achtereenvolgens bond de Aussie zijn kicksen onder voor FC Volendam, Helmond Sport en Kilmarnock (Schotland).

Lees verder

Kluivert, Kromkamp en Tardelli voortaan in PSV-tenue

EINDHOVEN – PSV heeft vandaag – vlak voor het verstrijken van de internationale transferdeadline – flink gewinkeld langs de internationale velden. Patrick Kluivert, Jan Kromkamp en Diego Tardelli zijn vastgelegd en zullen voortaan als PSV’er door het leven gaan.

Lees verder

Patrick Kluivert en Jan Kromkamp definitief PSV’er!

HILVERSUM - NOS Studio Sport heeft zojuist wereldkundig gemaakt dat zowel Patrick Kluivert als Jan Kromkamp definitief vastgelegd zijn door PSV. Beide krijgen een meerjarig contract voorgeschoteld en later vanavond zal de Eindhovense club beide transfers nader toelichten.

Lees verder

Knie Patrick Kluivert struikelblok?

HILVERSUM – Het Radio 1 Journaal heeft zojuist gemeld dat de medische staf in eerste instantie vraagtekens geplaatst heeft bij de fitheid van Patrick Kluiverts kniegewricht. Later vandaag volgt een herkeuring. Mocht Kluiverts transfer alsnog afketsen, dan schijnt Amr Zaki (Lokomotiv Moskou) paraat te staan in Rusland. Hij zou binnen enkele uren ingevlogen kunnen worden naar Eindhoven om een eventuele krabbel voor vannacht 0.00 uur te plaatsen.


De medische staf twijfelt aan de fitheid van Patrick Kluiverts kniegewricht.

Lees verder

Jan Kromkamp traint vrijdag al mee bij PSV

EINDHOVEN – Talpa en Sportweek meldden zojuist dat Liverpoolverdediger Jan Kromkamp vanmiddag alle medische tests met goed gevolg doorstaan heeft. De international kan een verbintenis voor vier jaar ondertekenen (het AD meldt zelfs een termijn van 5 jaar) en schijnt vanaf morgen (vrijdag) al zijn opwachting te maken op trainingscomplex De Herdgang. PSV zou 3 miljoen Euro neer moeten tellen voor de oud-AZ-speler.


Kromkamp denkt na over zijn toekomst bij PSV.

Lees verder

Ryan Donk geeft PSV en Ajax het nakijken

ALKMAAR – De officiele clubwebsite van AZ meldt zojuist dat RKC-talent Ryan Donk (20) AZ verkozen heeft boven PSV en Ajax. De centrale verdediger tekent in Alkmaar een contract voor vijf seizoenen.


Ryan Donk (r) verkast naar het nieuwe AZ-stadion.

Lees verder

Chris van der Weerden naar FC Eindhoven

EINDHOVEN – Oud-PSV’er Chris van der Weerden tekent voor een seizoen bij FC Eindhoven dat uitkomt in de Jupiler League. Daarnaast zal hij zich ook in een trainingsplunje hijsen om de E-jeugd van PSV te trainen. De laatste weken hield Van der Weerden zijn conditie op pijl door mee te trainen met Jong PSV.


Van der Weerden; ras-Eindhovenaar.

Lees verder

“Mateja Kezman tekent voor 2 seizoenen bij PSV.”

EINDHOVEN – Berichten uit Mokum melden dat oud-PSV’er Mateja Kezman momenteel onderhandelt met een delegatie van de Eindhovense club over een tweejarige verbintenis. In dat geval, kan het zijn dat de transfer van Patrick Kluivert alsnog van de baan is. Kezman tekende onlangs nog een contract bij het Turkse Fenerbache.


Slaat de Kezmania opnieuw toe bij PSV?

Lees verder

Jan Kromkamp vanmiddag onder de loep genomen

EINDHOVEN – Zaakwaarnemer Jan Olde Riekerink heeft bevestigd dat zijn pupil Jan Kromkamp vanmiddag een medische keuring bij PSV ondergaat. Bij goede rapportcijfers van de medische staf, kan de rechtsbak in Eindhoven een vierjarige verbintenis ondertekenen.


Dan toch een Oranje-international voor PSV?

Lees verder

Voorzitter Raad van Commissarissen nu ook uitgeTIMMERd

EINDHOVEN – Rob Westerhof kondigde eerder deze week aan dat hij zijn voorzittershamer per 1 oktober aanstaande neer zal leggen maar nu blijkt ook RVC-preses Jan Timmer uitgetimmerd bij PSV. In een vraaggesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de oud-Philips topman te kennen zo snel mogelijk te willen vertrekken bij de Eindhovense club.


Jan Timmer (r) naast oud-voorzitter Harry van Raaij.

Lees verder

Diego Tardelli moet DaMarcus Beasley doen vergeten

AMSTERDAM – De ‘krant van wakker Nederland’ meldt dat PSV-speler DaMarcus Beasley voor een seizoen verhuurd wordt aan het Engelse Manchester City. Als vervanger zal de Braziliaan Diego Tardelli (Sao Caetano) naar Eindhoven gehaald worden.


Yankee DaMarcus Beasley gaat zijn geluk beproeven in Engeland.

Lees verder

1-2′tje Phillip Cocu en Guus Meeuwis over meerdere schijven

EINDHOVEN – In juni wist Guus Meeuwis nog drie maal zijn geliefde Philips Stadion uit te verkopen; drukbezochte concerten die schreeuwden om vastgelegd te worden op CD en DVD. Gisteravond was het zover; PSV’er Phillip Cocu overhandigde Meeuwis de eerste exemplaren van beide schijfjes.

Lees verder

PSV maakt huurpenningen over voor Brazilaan Diego Tardelli

SAO PAULO – Diverse Braziliaanse media melden dat PSV de 21-jarige aanvaller Diego Tardelli tot het einde van het lopende seizoen huurt van Sao Paulo. Tardelli vond vorig jaar nog zijn Waterloo bij het Spaanse Betis Sevilla en is tot op heden verhuurd aan het nietige São Caetano.


Diego Tardelli; een spits om te zoenen?

Lees verder